مواد لازم

مواد لازم برای شش تا هشت نفر

کره نرم شده: دو قاشق سوپخــوری

ســینه مرغ پخته و ریز خرد شده: ۴۵۰ گرم

کنسـرو ذرت: ۱/۴پیمـانه

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده: سه قاشق سـوپخوری

پیازچه خرد شده: یک قاشق سوپخوری

ترخان ریز خرد شده: یک قاشق چایخوری

سیر رنده شده: یک عــدد

فلـفل سیاه و نمک: به میزان لازم

پنیر پارمزان رنده شده: دو قاشق سوپخوری

نان تست: به میزان لازم

طرز تهیه اردور مرغ و ذرت

آموزش پخت اردور مرغ و ذرت

طرز تهیه

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. کف ظرف نشکن را به کره آغشته نموده و کنار می‌گذاریم. بقیه مواد بجز پنیر پارمزان را در کاسه‌ای ریخته و با هم کاملا مخلوط می‌کنیم. حالا ترکیب مواد را در ظرف نشکن ریخته و کاملا پخش می‌نماییم. روی مواد پنیر ریخته و ظرف را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر گذاشته تا پنیر طلایی شود، سپس اجازه می‌دهیم تا اردور خنک شده و آن را به همراه نان تست سرو می‌کنیم.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه