مواد لازم

جو پوست کنده: ۱۵۰ گرم

آب: سه پیمانه

آب گوشت: دو پیمانه

گشنیز: ۲۰۰ گرم

هویج: دو عدد

سیر رنده شده: چهار حبه

پودر آویشن: یک و نیم قاشق چایخوری

ماست: یک و نیم پیمانه

آرد سفید: سه قاشق سوپخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

آش گشنیز و ماست

روش پخت آش گشنیز و ماست به عنوان غذای سبک افطاری

طرز تهیه

جو را از شب خیس کرده، سپس با آب می‌گذاریم تا کاملا بپزد. گشنیز خرد شده را به همراه آب گوشت، هویج رنده شده و سیر به جو افزوده، ادویه زده و اجازه می‌دهیم تا ۴۵ دقیقه بپزد.

آرد و ماست را با هم مخلوط کرده، کم‌کم نصف پیمانه آب به آن افزوده و هم می‌زنیم تا آرد گلوله نشود. این ترکیب را در حین هم زدن به آش اضافه کرده و می‌گذاریم تا مواد ۲۰ دقیقه دیگر پخته و آش جا بیفتد.

نکات

این آش به دلیل نداشتن حبوبات، بسیار سبک است.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه