مواد لازم

برنج: یک پیمانه

لپه: نصف پیمانه

پیاز سرخ شده: دو تا سه قاشق سوپخوری

سبزی آش خرد شده: یک کیلوگرم

آب قلم: به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو: به میزان لازم

طرز تهیه آش برنج

آموزش پخت آش برنج پیش خوراک ساده و مقوی برای سحری و افطاری

طرز تهیه

برنج و لپه را به مدت یک تا دو ساعت خیس کرده، سپس به آن‌ها آب قلم را افزوده و روی حرارت می‌گذاریم. بعد از نیم ساعت سبزی را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا آش جا افتاده شود. پیاز سرخ شده را با زردچوبه، نمک و فلفل کمی تفت داده و به آش اضافه می‌کنیم. زمان سرو از آبلیمو برای طعم دادن به آش استفاده می‌کنیم. آش که جا افتاد در ظرف موردنظر کشیده و سرو می‌کنیم.

نکات

بهتر است برای طعم بهتر آش از لیموترش تازه استفاده کنیم.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه