مواد لازم

بادنجان متوسط: شش عدد

پیـاز بزرگ: یک عدد

سیر خــرد شده: دو حبه

عدس: یک پیمـانه

نخود: یک پیمـانه

کشک: سه قاشق غذاخوری

آرد در صورت نیاز: یک قاشق غذاخوری

استاک گوشت: چهار پیمانه

نعنا و پیاز داغ، کوفته ریزه و زعفران آب کرده: به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن یا کره: به میزان لازم

طرز تهیه آش بادمجان

دستور پخت آش بادمجان به عنوان پیش خوراک خوشمزه و مقوی

طرز تهیه

نخود را که از قبل خیس کرده‌ایم، می‌پزیم و در انتهای پخت عدس را اضافه می‌کنیم.

پیاز را خرد کرده و تفت می‌دهیم. سیر را نیز اضافه نموده و در پایان زردچوبه، نمک و فلفل می‌زنیم. بادنجان‌ها را پوست گرفته، مکعبی خرد می‌کنیم و به مخلوط پیاز و سیر می‌افزاییم و تفت می‌دهیم تا نرم شوند.

استاک گوشت و نمک را اضافه کرده و در ظرف را می‌گذاریم تا بپزند. نخود و عدس را نیز اضافه کرده، سپس کشک را به همراه کمی آب و آرد حل کرده، اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کمی بپزد و غلیظ شود. در هنگام سرو با نعنا و پیاز داغ، کمی کشک، زعفران و کوفته ریزه تزیین می‌نماییم.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه