مواد لازم

مواد لازم برای چهار نفر

گندم پوست کنده: ۲۰۰ گرم

پیاز رنده شده: دو قاشق غذاخوری

روغن جامد یا کره: دو قاشق غذاخوری

آب: یک لیتر

شیر پرچرب: یک پیمانه

هویج ریز رنده شده: دو عدد

آب قلم: دو پیمانه

نمک: به میزان لازم

فلفل سفید: یک قاشق چایخوری

آلبالو یخی: ۲۰۰ گرم

آش آلبالو و گندم

دستور پخت آش آلبالو با گندم برای روزهای گرم تابستان

طرز تهیه

گندم، پیاز و روغن را در قابلمه ریخته و کمی تفت می‌دهیم. بعد آب را روی آن ریخته و به مدت سه ساعت می‌پزیم. وقتی گندم‌ها پخت، آب آش تقریبا به نصف می‌رسد که در این زمان وقت افزودن تمام مواد به جز آلبالوست. پس از افزودن مواد، آش را هم می‌زنیم، از این زمان باید نیم ساعت دیگر به آش حرارت دهیم و هرازگاهی آن را هم بزنیم. آلبالوها را سه تا چهار دقیقه قبل از سرو اضافه می‌کنیم.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه