طرز تلخی گرفتن پوست مرکبات

 بطور کلی انواع پوست مرکبات که به مصرف غذا ، ترشی ، مربا می رسد باید تلخی آن گرفته شود مگر وقتیکه  مقدار آنرا برای معطر کردن بکار می بریم .

 خلال یا هر نوع پوست مرکبات را دو بار در آب می جوشانیم تاکاملاً نرم شود . بعد از 24 ساعت آنرا در ظرف سرد قرارر میدهیم و دراین فاصله  چندین بار آب آنرا عوض می کنیم و هر بار آنرا می چشیم هر وقت تلخی نبود آماده برای استفاده می باشد  بدیهی است بعد از گرفته شدن تلخی اگر مدت بیشتری در آب بماند عطر آن هم کم می شود خیلی ها دوست دارند این مربا یا ترشی یا شیرینی کمی طعم تلخی داشته باشد در چنین صورت بایستی در آب مدت کمتری بماند.


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه