fo2384

آماده سازی : ۲۵ دقیقه
پخت : ۶۰ دقیقه

مواد لازم جهت برای ۶ نفر :

عصاره گوشت ۳ عدد
آب ۲ لیتر
سیب زمینی مکعبی خرد شده ۵۰۰ گرم
جو پرک ۱۰۰ گرم
کره ۲ قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان ۴ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده ۴ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش ۱۰ دقیقه هم بزنید.
سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد.
به مدت ۴۵ دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید.
سوپ را در ۶ کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید.

 

منبع : beryooni.com

 

برچسب ها : آموزش آشپزی, انواع سوپ, جو پرک, درست کردن سوپ جو, سوپ, سوپ جو, سوپ سیب زمینی, سوپ سیب زمینی و جو پرک, طبخ سوپ جو, طرز تهیه سوپ سیب زمینی, طرز پخت انواع سوپ, پخت سوپ با جو پرک
امتیاز شما به این مطلب :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه