طرز تهیه کلوچه قیصی. طرز تهیه کلوچه قیصی کلوچه بهاری. این کلوچه خوشمزه را برای دورهمی های بهاری تهیه کنید و از آن لذت ببرید. مواد لازم برای کلوچه قیصی :. کره. 200 گرم. تخم مرغ. یک عدد. روغن زیتون. یک دوم پیمانه. پودر قند. یک پیمانه. وانیل. یک چهارم قاشق چایخوری. آرد. حدود 2 پیمانه. مواد میانی کلوچه قیصی :. قیصی. 10 عدد. گردو. یک پیمانه. دارچین. یک قاشق چایخوری. پودر قند. یک دوم پیمانه (برای تزیین). طرز تهیه کلوچه قیصی :. ابتدا همه مواد میانی را در غذاساز ریخته و خرد کنید و کنار بگذارید. برای ...

طرز تهیه کلوچه قیصی



 

پخت کلوچه قیصی,طرز پخت کلوچه قیصی

طرز تهیه کلوچه قیصی کلوچه بهاری

 

این کلوچه خوشمزه را برای دورهمی های بهاری تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای کلوچه قیصی :

کره   200 گرم
 تخم مرغ یک عدد 
 روغن زیتون  یک دوم پیمانه
 پودر قند یک پیمانه 
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد حدود 2 پیمانه

 

مواد میانی کلوچه قیصی :

 قیصی 10 عدد 
 گردو یک پیمانه 
 دارچین یک قاشق چایخوری 
 پودر قند یک دوم پیمانه (برای تزیین) 

 

طرز تهیه کلوچه قیصی :

ابتدا همه مواد میانی را در غذاساز ریخته و خرد کنید و کنار بگذارید.

برای تهیه خمیر ابتدا کره نرم شده، روغن زیتون و پودر قند را مخلوط کرده و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.

بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

بعد خمیر را باز کرده و وسطش به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد میانی گذاشته و گرد کنید.

 

رویش را با پانچ فشار دهید تا شکل دار شود.

سپس در سینی فر چیده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 20 دقیقه بپزید.

بعد رویش را بعد از سردشدن کامل با پودر قند تزیین کنید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه