طرز تهیه دسر بادام و پسته شیرینی مخصوص عید نوروز. دسر بادام و پسته دسری مقوی که برای سفره عیدتان فوق العاده می شود. دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد، سرو گردد. این دسر برای سفره عیدتان فوق العاده می شود. مواد لازم برای دسر بادام و پسته :. کره. 75 گرم. پودر بادام. 200 گرم. شکر. 200 گرم. خامه ساده ( کم چرب ). 150 میلی لیتر. مغز بادام خرد شده. 8 عدد. مغز پسته خرد شده. 10 عدد. طرز تهیه دسر بادام و پسته :. کره را در یک قابلمه م ...

طرز تهیه دسر بادام و پسته شیرینی مخصوص عید نوروز



آموزش شیرینی عید,درست کردن دسر بادام و پسته

دسر بادام و پسته دسری مقوی که برای سفره عیدتان فوق العاده می شود


دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد، سرو گردد. این دسر برای سفره عیدتان فوق العاده می شود.

مواد لازم برای دسر بادام و پسته :

کره  75 گرم
 پودر بادام 200 گرم
 شکر 200 گرم
 خامه ساده ( کم چرب ) 150 میلی لیتر
مغز بادام خرد شده 8 عدد
مغز پسته خرد شده 10 عدد


طرز تهیه دسر بادام و پسته :
کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد، به آرامی روی حرارت آب نمایید.

پودر بادام، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید. حرارت را کم نموده، مخلوط را 12 دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید.

حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد.
مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید.

با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید.
یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایی��.

 

منبع : iec.behdasht.gov.ir

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه