این سوپ که در منطقه یوکاتان (Yucatán) در جنوب شرقی مکزیک محبوب است، با لیمو ترش، میگو، سیر و گشنیز فراوان پخته می شود. این سوپ به عنوان استارتر سبک و بجای سالاد سرو می شود.

مجله اینترنتی برترین ها
 
 


برترین ها: این سوپ که در منطقه یوکاتان (Yucatán) در جنوب شرقی مکزیک محبوب است، با لیمو ترش، میگو، سیر و گشنیز فراوان پخته می شود. این سوپ به عنوان استارتر سبک و بجای سالاد سرو می شود.

مواد لازم:

•    4 فنجان آب مرغ

•    1 عدد پیاز متوسط، قاچ شده

•    2 عدد فلفل هالپانو، دانه گرفته و چهار قسمت شده

•    8 حبه سیر، له شده

•    3 قاشق غذاخوری پوست رنده شده لیمو ترش

•    نیم قاشق چایخوری دانه زیره

•    1 تکه دارچین

•    4 عدد دانه میخک

•    450 گرم میگو، پوست کنده و تمیز شده

•    3 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش

•    نیم قاشق چایخوری نمک

•    ربع قاشق چایخوری سس تند (اختیاری)

•    نیم فنجان گشنیز تازه، خرد شده

سوپ لیموی یوکاتان، سوپ محبوب مکزیکی ها - تصویر 2

روش تهیه:

1. آب مرغ، پیاز، فلفل هالپانو، سیر، لیمو، دانه زیره، دارچین و میخک ها را در قابلمه بزرگی بریزید تا نیمجوش شوند. در ظرف را بگذارید و شعله را کم کنید و بگذارید 20 دقیقه بجوشد. سپس آن را از صافی رد کنید تا تفاله ها جدا شوند.

2. آب مرغ را دوباره در قابلمه بریزید و بگذارید آرام روی شعله کم بجوشد. میگو، آب لیمو، نمک و سس تند را اضافه کنید. بگذارید این مواد 3 دقیقه بپزند و میگو صورتی و سفت شود. سپس گشنیز را اضافه کنید و سرو کنید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه