اين خوراك بسيار ساده و سريع آماده مي‌شود و با كته يا همان كيك برنج بسيار خوش‌طعم است. ابتدا پياز را خلالي خرد مي‌كنيم، به همراه ادويه‌ها و كمي روغن زيتون آنقدر تفت مي‌دهيم تا سبك شود.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

سمبل پراون

مواد لازم

  •   باقلا: 200 گرم
  •   ميگو: 500 گرم
  •   تمبرهندي: نصف بسته
  •  آب: 2 ليوان
  •  پياز متوسط: يك عدد
  •  كاري: يك قاشق چاي‌خوري
  •   زردچوبه: نصف قاشق چاي‌خوري
  •   فلفل قرمز: نصف قاشق چاي‌خوري

روش تهیه:

1. اين خوراك بسيار ساده و سريع آماده مي‌شود و با كته يا همان كيك برنج بسيار خوش‌طعم است. ابتدا پياز را خلالي خرد مي‌كنيم، به همراه ادويه‌ها و كمي روغن زيتون آنقدر تفت مي‌دهيم تا سبك شود. ميگوها را به پياز اضافه مي‌كنيم و درحد نيم‌پز شدن تفت مي‌دهيم. دقت کنید در اين مرحله پيازها طلايي نشوند. تمبرهندي را با 2 ليوان آب آنقدر مي‌جوشانيم تا هسته‌هايش كاملا جدا شده و سس حاصل را از صافي رد مي‌كنيم. باقلا و سس آماده شده را به مواد ميگو اضافه مي‌كنيم و آنقدر مي‌جوشانيم تا آب خوراك كاملا كشيده شده و غليظ شود.

2. به ميزان دلخواه نمك به غذا  اضافه كرده و آن را سرو مي‌كنيم.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه