مواد لازم باتر کریم :. آرد. ۴ قاشق غذاخوری. شیر. یک لیوان. کره هم دمای اتاق. ۲۰۰ گرم. شکر. یک لیوان. طرز تهیه باتر کریم :. آرد را با شیر سرد حل می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. یواش یواش آن را هم می زنیم تا غلیظ شود. تقریبا به غلظت حلوا. بعد اجازه می دهیم در دمای اتاق خنک شود. کره که هم دمای محیط شده و شکر را آن قدر هم می زنیم تا شکر کاملا در کره حل شود و رنگ کرم روشن شود. مخلوط آرد و شیر که خنک شدند را قاشق قاشق به شکر و کره اضافه می کنیم و با دور تند همزن هم میزنیم. بعد از حدود ...

روش تهیه باتر کریم - تصویر 1

مواد لازم باتر کریم :

آرد ۴ قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
کره هم دمای اتاق ۲۰۰ گرم
شکر یک لیوان

طرز تهیه باتر کریم :

آرد را با شیر سرد حل می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. یواش یواش آن را هم می زنیم تا غلیظ شود. تقریبا به غلظت حلوا. بعد اجازه می دهیم در دمای اتاق خنک شود.

کره که هم دمای محیط شده و شکر را آن قدر هم می زنیم تا شکر کاملا در کره حل شود و رنگ کرم روشن شود.

مخلوط آرد و شیر که خنک شدند را قاشق قاشق به شکر و کره اضافه می کنیم و با دور تند همزن هم میزنیم. بعد از حدود بیست دقیقه هم زدن باتر کریم آماده است. می توانیم رنگ و اسانس دلخواهمان را هم اضافه کنیم. فرم گرفتن این باترکریم کمی طول می کشد پس صبور باشید.

 

برچسب ها : آموزش آشپزی, باتر کریم, باتر کریم چیست, تهیه باتر کریم, درست کردن باتر کریم, سایت آشپزی, طرز تهیه باتر کریم, طرز درست کردن باتر کریم, مراحل درست کردن باتر کریم, مواد لازم برای باتر کریم, نحوه درست کردن انواع خامه, نحوه درست کردن باتر کریم
امتیاز شما به این مطلب :
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه