روغن كنجد را در يك ماهي‌تابه گرم كنيد و تخم‌مرغ‌هاي زده شده را داخل آن بريزيد. تخم‌مرغ‌ها را خوب كف ماهي‌تابه بريزيد تا حالت املت پيدا كند. حدود يك تا 2 دقيقه بگذاريد سرد شود و سپس طرف ديگر را به‌مدت يك دقيقه بپزيد. بعد آن را خلالي خرد كنيد.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب س
بز:

نودل و ميگوي تند

مواد لازم:

  • نودل: 200 گرم
  • روغن کنجد: یک قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ زده شده: 2 عدد
  • فلفل قرمز خرد شده: یک عدد
  • زنجبیل: به میزان لازم
  • میگوی پخته‌شده: 450 گرم
  • سویا سس: یک قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده: یک دسته
  • نعنای خرد شده: یک دسته
  • بادام زمینی بو داده: یک کف دست
  • آب لیمو:یک عدد

روش تهیه:


 1. نودل‌ها را طبق دستوری که روی پاکت آن نوشته شده پخته، آبکشی کنید و کنار بگذارید.

 2. روغن کنجد را در یک ماهی‌تابه گرم کنید و تخم‌مرغ‌های زده شده را داخل آن بریزید. تخم‌مرغ‌ها را خوب کف ماهی‌تابه بریزید تا حالت املت پیدا کند. حدود یک تا 2 دقیقه بگذارید سرد شود و سپس طرف دیگر را به‌مدت یک دقیقه بپزید. بعد آن را خلالی خرد کنید.

 3. فلفل و زنجبیل را درون یک ماهی‌تابه بریزید و حدود یک تا 2 دقیقه سرخ کنید و بعد نودل‌ها، میگو و تخم‌مرغ را اضافه کنید. این مواد را داخل سویا سس بریزید و حدود یک دقیقه سرخ کنید.

 4. مواد را درون سبزی‌های خرد شده بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید.

 5. همه مایه را درون ظرفی ریخته، بادام‌زمینی‌ها را روی آن بریزید و سرو کنید.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه