دستور تهیه کرم باواروآ دو رنگ

 

دستور تهیه کرم باواروآ دو رنگ

 

مواد لازم  :

    زرده تخم‌مرغ هفت عدد

    شکر ۲۰۰ گرم

    خامه شیرین‌نشده ۳۰۰ گرم

    شیر ۵۰۰ میلی‌لیتر

    وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری

    ژلاتین شش ورق یا ۳۰ گرم

    پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه :

ابتدا ظرف مورد نظر را در فریزر قرار دهید تا خوب سرد شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار دهید. زرده‌ها را با شکر و وانیل خوب زده تا کاملا سفت و سفید شود. شیر را جوشانده و زرده‌های زده شده را با شیر مخلوط کرده و بلافاصله از روی حرارت بردارید. بعد از کمی سرد شدن ژلاتین را به مواد اضافه کنید. وقتی خوب سرد شد خامه را با مواد مخلوط کرده و نصف این مایه را در قالب ریخته و به بقیه مواد، کاکائو را که با شیر حل کرده‌ایم اضافه کنید وقتی قسمت اول کرم بسته شد قسمت کاکائو زده را افزوده سپس آن را در یخچال قرار دهید و صبر کنید تا کرم کاملا بسته شود. هنگام سرو کردن چند لحظه کرم را در داخل آب گرم قرار داده و در ظرف مورد نظر برگردانید و اطراف آن را با خامه زده شده تزئین کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه