خورش کدو حلوایی با آلو
خورش کدو حلوایی با آلو |
![]() ● مواد لازم: ▪ گوشت مغز ران یا ماهیچه، نیم کیلو بدون استخوان یا ۷۵۰ گرم با استخوان ▪ پیاز سرخ کرده، ۳ قاشق سوپخوری ▪ کدو حلوایی، ۵/۱ کیلوگرم ▪ آلوی خشک، ۲۰۰ گرم ▪ آبلیمو، ۳ قاشق سوپخوری ▪ شکر، ۴ قاشق سوپخوری ▪ زعفران و رب گوجهفرنگی، به مقدار کم ▪ روغن، به مقدار لازم ▪ نمک و فلفل، به مقدار لازم ● روش تهیه: گوشت را پس از شستن تکهتکه میکنیم و با پیاز سرخ شده تفت میدهیم. بعد ۴ لیوان آب در آن میریزیم و میگذاریم تا با حرارت ملایم بپزد. آلو را میشوییم و در ظرف قبلی میریزیم تا بپزد. نمک، فلفل، آبلیمو، شکر، زعفران حل شده و ربگوجهفرنگی را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا خورش خوب جا بیفتد. کدو را پس از شستن به قطعات منظم خرد میکنیم، دو طرف آن را در روغن سرخ میکنیم و آن را روی خورش میچینیم یا در ظرف جداگانه روی آتش میگذاریم. کمی از سس خورش را روی آن میریزیم تا چند جوش بزند ولی کدو له نشود |
روزنامه اطلاعات |
|
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :