خورش‌ کاری‌

خورش‌ کاری‌

خورش‌ کاری‌,
● مواد لازم‌:
▪ پیاز: ۲ عدد
▪ روغن‌ مایع‌: چهار قاشق‌ غذاخوری‌
▪ مرغ‌ درشت‌: یک‌ عدد
▪ پودر کاری‌: یک‌ قاشق‌ مرباخوری‌
▪ آلو بخارایی‌: ۱۵۰ گرم‌
▪ کشمش‌ پلویی‌: ۵۰ گرم‌
▪ نمک‌ و فلفل‌ به‌ مقدار لازم‌
● طرز تهیه‌:
ابتدا باید آلو بخارایی‌ را در مقداری‌ آب‌ نیم‌گرم‌ به‌ مدت‌ چند ساعت‌ خیس‌ کنید. سپس‌ مرغ‌ راتمیز کنید، بشویید و به‌ قطعه‌قطعه‌ کنید. آن‌ گاه‌ پیازرا خرد کنید و در روغن‌ تفت‌ دهید سپس‌ نمک‌ وفلفل‌ به‌ آن‌ اضافه‌ کنید و پودر کاری‌ را روی‌ آن‌بپاشید. پس‌ از این‌ مرحله‌ یک‌ لیوان‌ آب‌ روی‌ آن‌بریزید و بگذارید به‌ جوش‌ بیاید، آن‌گاه‌ آلوبخارایی‌ را به‌ موادتان‌ اضافه‌ کنید، پس‌ از این‌ که‌مایه‌تان‌ جوش‌ آمد قطعات‌ مرغ‌ را هم‌ اضافه‌ کنیدو بگذارید تا با حرارت‌ ملایم‌ به‌ مدت‌ یک‌ ساعت‌ ونیم‌ الی‌ دو ساعت‌ بپزد.
در پایان‌ زمان‌ پخت‌، کشمش‌ را کمی‌ تفت‌دهید و روی‌ خورش‌ بریزید و با برنج‌ میل‌ کنید.
خانواده سبز


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه