خورش کاری با ماهی


خورش کاری با ماهی,
مواد لازم
▪ پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری
▪ پودر بادام هندی ۵۰ گرم
▪ آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
▪ زردچوبه ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ گشنیز خرد شده ۱۰۰ گرم
▪ فیله ماهی ۴ قطعه
▪ پیاز خرد شده ۱ عدد
▪ سیر له شده ۲ حبه
▪ زیره ۱ قاشق چایخوری
▪ خامه ۲/۱ پیمانه
▪ پودر کاری ۱ قاشق مرباخوری
▪ نمک و روغن به میزان لازم
▪ عصاره تمبر هندی ۴/۱ پیمانه
● چگونگی تهیه
در ظرفی ابتدا فیله های ماهی را به همراه زردچوبه و نمک و آبلیمو مزه دار می کنیم سپس در ظرفی پیاز و سیر را همراه کمی روغن و زیره به مدت ۲ دقیقه خوب تفت می دهیم سپس ماهی و ادویه کاری را به مواد اضافه کرده و تمبر هندی را به همراه کمی آب به مواد افزوده و به مدت ۵ دقیقه مواد را با درجه بالا و درب بسته خوب حرارت می دهیم سپس در نهایت خامه و گشنیز و پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و به باقی مواد افزوده و به مدت ۲ دقیقه دیگر مواد را در دستگاه قرار می دهیم .
شبکه جهانی جام جم


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه