خورش چغاله بادام


گوشت گاو : ۵۰۰ گرم
چغاله بادام : ۵۰۰ گرم
آب لیموترش : ۰.۵ فنجان
پیاز : ۱۰۰ گرم
نعناع : ۴۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۴۰۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
فلفل : قدری
زردچوبه : قدری
نمک : قدری
روغن : ۳۰۰ گرم
گوشت را در مقداری آبجوش ریخته و بپزید‌، سپس جعفری و نعناع را خرد کرده با پیاز در روغن سرخ کنید‌، بعد هسته چغاله را گرفته و آن را خلال نمائید و در سبزی سرخ کرده بریزید‌، زرد چوبه و نمک و فلفل و گوشت هم به آن اضافه کرده روی آتش ملایم بپزید.
خورش چغاله آبش نباید بیشتر از یک استکان باشد همین که خورش چغاله پخته و حاضر شد، نیم استکان آب لیمو در آن بریزید و دو تخم مرغ رویش بشکنید و آن را هم بزنید و در ظرف خالی کنید.



نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه