خورش قیمه


خورش قیمه,
مواد لازم :
▪ گوشت گوسفندی نیم کیلوگرم
▪ لپه ۲۰۰ گرم
▪ سیب زمینی ۷۵۰ گرم
▪ پیاز متوسط دو عدد
▪ لیمو عمانی پنج عدد
▪ رب گوجه فرنگی دو قاشق غدا خوری
▪ روغن ۳۵۰ گرم(معادل یک لیوان سر پر)
▪ زرد چوبه یک قاشق مربا‌خوری سرخالی
▪ زعفران سائیده یک قاشق چایخوری
▪ نمک و فلفل به مقدار مورد نیاز
طرز تهیه :
گوشت را پس از خرد کردن با پیاز خرد شده و نمک و فلفل, به همراه دو قاشق غداخوری روغن تفت دهید. لپه را تمیز کنید و آن را یک تا دو بار بشوئید. لپه‌شسته شده را به همراه ادویه به گوشت اضافه کنید و سرخ کردن را تا پنج دقیقه ادامه دهید. با این عمل شکل لپه حفظ میشود و بر اثر پختن له نمی‌گردد.
سه لیوان آب به خورش اضافه کنید و بگذارید در حرارت ملایم بپزد. یک ساعت بعد, لیمو عمانی را با سر چنگال یا چاقو سوراخ کنید و با رب گوجه فرنگی به خورش اضافه کنید. هنگامی که خورش به روغن افتاد, زعفران را اضافه کنید و بگذارید خورش چند جوش دیگر بزند.
سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلال به اندازه دوبند انگشت خورد کنید. سیب زمینی‌ها را با باقیمانده روغن سرخ کنید. برای بهتر شدن رنگ سیب زمینی می‌توانید از مقدار کمی زردچوبه یا زعفران سائیده استفاده کنید. پس از ریختن خورش در بشقاب, سیب زمینی‌ها را روی آن می‌ریزیم.
میکرو فارس


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه