خورش قارچ


خورش قارچ,
از فواید انواع قارچ ها هر چه بگوییم باز هم کم گفته ایم. قارچ را می توان کباب کرد، سرخ نمود و یا از آن خورش فراهم آورد. در زیر مواد اولیه و دستور پخت خورش قارچ را آورده ایم. کدبانوی منزل کافی است برای طبخ آن، ۶۰ دقیقه وقت بگذارد.
مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:
▪ مرغ: یک عدد متوسط،
▪ قارچ: یک کیلو،
▪ پیاز سرخ کرده: ۴ قاشق سوپ خوری،
▪ زرده تخم مرغ: ۳ عدد، آرد: یک قاشق سوپ خوری،
▪ آبلیمو: نصف استکان،
▪ زعفران ساییده و روغن آب کرده
▪ نمک و فلفل به مقدار دلخواه و کافی.
● شیوه پخت:
مرغ را با دو لیوان آب و پیاز سرخ شده و نمک و فلفل می گذاریم بپزد. قارچ ها را پس از خوب شستن، به قطعات درشت خرد می کنیم بعد از سرخ کردن، آرد را روی آن می پاشیم و کمی تفت می دهیم و به مرغ اضافه می کنیم.
سپس آبلیمو و زعفران را به خورش می افزاییم کمی که غلیظ شد، زرده های تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا زرده ها یک جا بسته نشود. خورش یکی دو جوش دیگر که زد آن را از روی آتش برمی داریم.
چنان چه قارچ تازه در منزل ندارید می توانید از دو قوطی متوسط کنسرو قارچ استفاده کنید. در این صورت آب کنسرو را هم در خورش می ریزیم. کنسرو قارچ، به سرخ کردن نیاز ندارد و می توان آن را موقع ریختن تخم مرغ، به ظرف غذا بیفزاییم.
روزنامه جوان


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه