بیماران دیابتی در شب یلدا مراقب باشند. دکتر احمد مرادی, پزشک مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: ممکن است مصرف خارج از محاسبه غذاها و تنقلات مخصوص شب یلدا و نیز مصرف بی رویه میوه جات به ویژه موز، هندوانه و انگور با احتمال زیاد بیماران دیابتی را روانه بیمارستان کند. بهتر است بیماران دیابتی از میوه هایی مثل گریپ فروت، سیب، برگه زردآلو، آلو خشک به جای هندوانه و انگور استفاده کنند. مصرف هندوانه شب یلدا برای بیماران دیابتیهندوانه از جمله میوه هایی است که قند موجود در آن به سرعت منجر به افزایش قند خون م ...

بیماران دیابتی در شب یلدا مراقب باشند..

دکتر احمد مرادی, پزشک مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: ممکن است مصرف خارج از محاسبه غذاها و تنقلات مخصوص شب یلدا و نیز مصرف بی رویه میوه جات به ویژه موز، هندوانه و انگور با احتمال زیاد بیماران دیابتی را روانه بیمارستان کند. بهتر است بیماران دیابتی از میوه هایی مثل گریپ فروت، سیب، برگه زردآلو، آلو خشک به جای هندوانه و انگور استفاده کنند.


مصرف هندوانه شب یلدا برای بیماران دیابتی

هندوانه از جمله میوه هایی است که قند موجود در آن به سرعت منجر به افزایش قند خون می شود لذا به بیماران دیابتی توصیه می شود به میزان خیلی کم هندوانه مصرف کنند. در صورت مصرف هندوانه نیز یه یاد داشته باشند که 400 گرم هندوانه حاوی 15 گرم قند یا یک واحد قند است و با مصرف این مقدار یک واحد از غذاهای قنددار خود را مصرف کرده اند.
 بیماران باید با مشاوره پزشک معالج در صورت مصرف اضافی به ازای مصرف هر 10 تا 15 گرم قند به سرعت یک واحد انسولین تزریق کنند.


مصرف شیرینی شب یلدا برای بیماران دیابتی

همچنین بیماران دیابتی مقداری از قندی را که در وعده شام مجاز به مصرف آن هستند به شیرینی جات شب یلدا اختصاص دهند در این صورت مقدار قند مصرفی روزانه آنها تغییر نمی کند.


مصرف آجیل شب یلدا برای بیماران دیابتی

مصرف آجیل بی نمک منعی ندارد و همچنین مصرف آجیل حاوی گردوی زیاد تاثیرات فیزیولوژکی مفیدی برای بیماران دارد.

 

مصرف انار شب یلدا برای بیماران دیابت��

در مصرف انار نباید افراط کنیم چرا که مجموع گروه های غذایی حاوی قند در وعده شام و بعد از شام افراد دیابتی نباید از 7 واحد بیشتر شود به طوریکه از بین گروه های غذایی، شیر، میوه، غلات و قندها تقریباً حاوی 15 گرم قند می باشند و بقیه گروه های غذایی یعنی سبزیجات(شامل انوا سبزی، خیار، گوجه ) و گوشت ها (شامل انواع گوشت ها، تخم مرغ و پنیر) و چربی ها (شامل انواع روغن ها و نیز پسته، بادام، گردو، فندق، انواع تخمه ها، زیتون و شیر نارگیل) کربوهیدرات و قند بسیار کمی دارند.

 

میزان قند مجاز در وعده های اصلی غذایی و میان وعده ها برای دیابتی ها

 تعداد وعده های غذایی روزانه آنها باید به 6 واحد افزایش یابد. مردان در وعده های اصلی از 4 تا 5 واحد و زنان 3 تا 4 واحد گروه های غذایی حاوی قند بیشتر استفاده نکنند. میزان مصرف گروهای غذایی حاوی قند در میان وعده ها در هر دو جنس، زن و مرد از 1 تا 2 واحد نباید بیشتر باشد.


گردآوری:گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع:salamatnews.com



کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه