تزیین بیسکوییت به شکل باب اسفنجی

تزیین بیسکوییت به شکل باب اسفنجی - تصویر 2


با دستور شوگر کوکیشروع کنید
به تعداد مورد نیاز مربع قالب بزنید
خیلی ساده حتی لازم نیست دالبر باشه. بعدا توی تزئین درستش میکنیم
کاتر مربع ندارید؟ مهم نیست
با کارد برش بزنید. مربع هم نشد اهمیتی نداره توی تزئین درست میشه
اجازه میدیم بیسکویتها یک روز استراحت کنن
مطابق دستور رویال آیسینگ درست میکنیم
غلظتهای مختلف رو آماده کنید و رنگ های مورد نظر رو هم توی ظروف جداگانه ای آماده کنید

با رویال آیسینگ با غلظت پایپینگ و رنگ سبز به صورت دالبر بیسکویت رو دورگیری میکنیم
اجازه میدیم قدری خشک شه

کاری که من کردم این بود که برای اینکه چشمها یک اندازه در بیان با یه دونه ماسوره ساده درشت روی بیسکویت طرح دایره انداختم
کافیه ماسوره رو یه کم با فشار روی بیسکویت بچرخونیم تا اون یه کم کنده کاری ایجاد شده طرح چشم رو بوجود بیاره
ماسوره یا کاتر دایره با سایز مناسب ندارید؟ مهم نیست.
از سر خودنویس استفاده کنید





با رویال آیسینگ غلظت پایپینگ رنگ مشکی چشمها و بینی باب رو میکشیم
خوبیش به اینه که چون در کل یه ذره رنگ سیاه نیاز داریم لازم نیست از رنگ ژلی زیادی استفاده کنیم و سریع به رنگی کاملا مشکی میرسیم.
فقط باز باید تکرار کنم که رویال آیسینگ وقتی میمونه تیره تر میشه پس باید از قبل مشکی رو آماده کنیم بذاریم جا بیافته

حتما حتما یه الگو از باب جلوی چشمتون باشه که قیافه اش درست در بیاد
من چند تا عکس روی موبایلم ریخته بودم و به عنوان الگو ازش استفاده میکردم
طرح دهن و زبون و دندونها رو هم مطابق با الگوها میکشیم

حالا با رویال آیسینگ با غلظت فلودینگ رنگ زرد داخل صورت اسپانج باب رو پر میکنیم






تا زمانی که هنوز خیسه با رنگ سبز خالهای صورت باب رو میندازیم.
برای اطلاعات بیشتر و دونستن همه تکنیکها لطفا کل مبحث بیسکویتها رو از اول تا آخر مطالعه بفرمایید

حالا با آیسینگ فلودینک سفید چشمهاش رو پر میکنیم
و با قرمز دهنش
با آبی عنبیه اش
با مشکی مردمکش
با صورتی زبونش
با نارنجی خالها و خطوط صورتش
خلاصه تمامی جزئیات صورتش رو با دقت و حوصله سر فرصت انجام میدیم



میتونید فقط یک طرح صورت اسپانج باب رو کار کنید یا اینکه فرمهای مختلف رو اجرا کنید و بهش شخصیت بدید





حالا برای دوست خنگمون پاتریک:
من کاتر پاتریک ندارم تصمیم هم ندارم بخرم. یه کم فکر کردم دیدم میتونم با همین کاتر ستاره ساده ای که تو خونه دارم یه پاتریک درست کنیم
بیسکویت رو با کاتر ستاره قالب زدم
بعد با انگشت شست و اشاره لبه پره های ستاره رو جابه جا کردم و با کمی فشار انگشتانم پهنش کردنم و اون قیافه ای که از پاتریک میخواستم رو بدست آوردم
کاتر ستاره هم ندارید؟
خیلی ساده است. شابلن درست کنید
برای یاد گرفتن کار با شابلن به مبحث بیسکویتها مراجعه بفرمایید

با رویال آیسینگ با غلظت پایپینگ رنگ مشکی شرت پاتریک رو میکشیم
با رنگ نارنجی بدنش رو دورگیری میکنیم
با رنگ صورتی با غلظت فلودینگ بدن پاتریک رو پر میکنیم
من برای تولید رنگهای صحیح عکس پاتریک جلوم بود اینقدر رنگها رو کم و زیاد کردم تا به اون رنگی که دوست داشتم برسم

با بنفش و سبز شرت پاتریک رو نقاشی میکنیم. ابتدا اجازه بدید بنفش خودش رو خوب بگیره و بعد سبز رو کار کنید وگرنه نشت میکنه و سبزتون سبز نخواهد بود.

با سفید چشمهاش رو برجسته اجرا میکنیم و ابرو و مردمکش رو با مشکی میکشیم
دهنش رو با قرمز و زبونش رو با صورتی مایل به نارنجی کار میکنیم





اجازه میدیم کاملا خشک شن
دلیل تفاوت رنگهایی که در عکسها میبینید اینه که عکس مراحل تهیه بیسکویت با نور لامپ گرفته شده و عکس بیسکویتهای خشک شده با نور آفتاب. و البته باز خود بیسکویته رنگش هیچکدوم از اینا نیست. لنز نمیتونه همون رنگهایی که چشم میبینه رو منتقل کنه. بگذریم





من برای ایجاد تنوع رنگی توی بیسکویتها طرح گلهای پس زمینه شهر "بی کی نی باتم" رو هم روی بیسکویتهای گرد ساده اجرا کردم
(باز مجبورم توضیح بدم که بیسکویتها نسوختن این رنگ تیره ای که میبینید دلیلش سایه ایه که نور لامپ ایجاد میکنه. دقت داشته باشید شوگر کوکی نباید تو فر تغییر رنگ بده و باید رنگش روشن باشه با حاشیه های طلایی)

با آیسینگ غلظت پایپینگ بیسکویتها رو دورگیری میکنیم
با آیسینگ فلودینگ توی بیسکویت رو پر میکنیم
در حالی که خیسه با رنگهای مختلف طرح گلها رو مطابق الگو روش اجرا میکنیم. فقط غلظت آیسینگمون بیست ثانیه ایه.




اجازه میدیم همه بیسکویتها کاملا خشک شن



اگه فقط با دیدن عکسها ترسیدید که دست به کار بزنید باید بگم که بچه ها زیاد واسه شون مهم نیست که شما دقیقا عین خود شخصیتهای کارتونی کار کنید همین که طرحش رو تداعی کنه رضایت کامل رو نشون میدن. پس نگران این نباشید که دقیقا عین خودش باشه





 چون خیلی مهمه بازم تکرار میکنم رمز موفقیتتون فقط رسیدن به غلظت مناسبه اون هم فقط و فقط با تجربه بهش میرسید. از خراب شدن کار وحشت نداشته باشید. اگه خراب شد با کارد آیسینگ رو از روی بیسکویت بر دارید و  دوباره شروع کنید


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه