عطر و طعم پنیر پارمزان و موزارلا در این غذا بعد از خارج کردن آن از فر رویاییست که حتما باید یک بار آن را تجربه کرد .

پیمونه: این نوع پاستای لذیذ را حتما امتحان کنید . عطر و طعم پنیر پارمزان و موزارلا در این غذا بعد از خارج کردن آن از فر رویاییست که حتما باید یک بار آن را تجربه کرد .

طرز تهیه مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا

مواد لازم:
 
  پاستا کوچک ..... 1 پیمانه
 
  روغن زیتون .... نصف پیمانه
  
 سینه مرغ .... 1 عدد
 
  پیاز .... 1 عدد
 
  سیر .... 1 حبه
 
  گوجه فرنگی .... 2 عدد
 
  پنیر موزارلا .... 1 پیمانه
  
 جعفری خرد شده .... 2 ق غ
 
 سوخاری نان (مغز نان باگت خشک شده) .... نصف پیمانه

 پنیر پارمزان رنده شده .... 4 ق غ

 کره .... 3 ق غ
 
 نمک و فلفل و ارگانو

طرز تهیه:

    1 - در یک ظرف متوسط ، آب و نمک را بجوشانید . سپس پاستا را به آن اضافه کنید تا نرم شوند و گاه به گاه آن را هم بزنید ، سپس آنرا آبکش کنید .

    2 - مرغ را به صورت ساده با یک پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید .مرغ را پس از سرد شدن به صورت مکعب های کوچک خرد کنید .

    3 - روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته ، پیاز و سیر را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید ، مرغ خرد شده را در آن ریخته و حدود 3 دقیقه آن را تفت دهید. مخلوط مرغ را به پاستا بیفزایید .

    4 - داخل گوجه فرنگی را خالی کرده گوشت آن را خرد کنیدبه علاوه پنیر موزرلا ، جعفری ، نمک و فلفل و ارگانو را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند .

    5 - کاسه مناسبی را کره مالیده و مخلوط را داخل آن بریزید . در یک کاسه کوچک ، خرده نان و پنیر پارمیسان را با هم مخلوط کنید و روی پاستا بریزید .

    6 - حدود 30 دقیقه آن را در فر 180 درجه طبقه وسط بپزید تا روی آن طلایی شود .

نکات :

    1 - میتوانید در این غذا از سس بشامل نیز استفاده کنید .

    2 - میتوانید برای طلایی شدن روی این غذا شعله بالای فر را به مدت 2-3 دقیقه روشن کنید .


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه