آموزش ماهی قرل آلا شکم پر در فر ویژه شام عید

آموزش ماهی قرل آلا شکم پر در فر ویژه شام عید

مواد لازم:

ماهی قزل‌آلا: ۲ عدد

پیاز خلالی شده: یک عدد

فلفل دلمه‌ای: یک عدد بزرگ

زعفران آب کرده: ۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری

سیر: ۲ حبه

گشنیز خرد شده: نصف لیوان

رب انار: ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه:

ابتدا شکم ماهی‌ها را پر کرده و کاملا می‌شوییم ولی سر و دم ماهی‌ها را نمی‌زنیم. ماهی‌ها را با آب لیمو ترش و زعفران، طعم‌ دار کرده و با خلال پیاز و فلفل ماهی را داخل ظرفی دربسته ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا طعم دار شود.

سیر را رنده کرده و با گشنیز خرد شده و رب انار مخلوط می‌کنیم.(در صورت دلخواه می‌توانیم داخل مواد گردوی خرد شده و زرشک اضافه کنیم)داخل شکم ماهی را با این مواد پر می‌کنیم و با سوزن و نخ می‌بندیم.

همین طور که در تصویر می‌بینید، سر و دم ماهی را به هم نزدیک کرده و با یک خلال چوبی آن‌ها را محکم می‌کنیم. پیاز و فلفل‌ها را داخل سینی فر و دور ماهی ریخته و بعد از ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه