یک عدد پیاز را در نصف فنجان روغن سرخ‌کرده، گوشت چرخ‌کرده، رب و کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا مایه گوشتی به دست آید.

آشنایی با روش تهیه رولت گوشت


یک عدد پیاز را در نصف فنجان روغن سرخ‌کرده، گوشت چرخ‌کرده، رب و کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا مایه گوشتی به دست آید.

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید.
 
رولت گوشت

مواد لازم

جعفری خردکرده                       یک الی دو قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی                         دو قاشق غذاخوری

گوشت چرخ‌کرده                        یک کاسه ماست‌خوری

پنیر پیتزا                                   یک کاسه ماست‌خوری

تخم‌مرغ                                    سه عدد

روغن                                        نصف فنجان

نمک و فلفل و زعفران               کمی

پیاز                                           یک عدد

 
با این مقدار مواد لازم به اندازه هشت تکه از «رولت گوشت» خواهیم داشت.

 

مواد لازم برای رولت گوشت

یک عدد پیاز متوسط، معادل 100 گرم. یک کاسه ماست‌خوری پنیر پیتزا، حدود 100 گرم.

پیازپنیر پیتزا

3 عدد تخم‌مرغ. یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده، معادل 200 گرم.

کوکو سیب‌زمینی با گوشت قلقلیتهیه دلمه کلم برگ

نمک و فلفل به میزان لازم. یک چهارم قاشق چای‌خوری زعفران.

نمک و فلفلزعفران

نصف فنجان روغن، معادل 50 گرم. دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، معادل 80 گرم.

روغنخورش قیمه بدون روغن

یک الی دو قاشق غذاخوری جعفری خردکرده، معادل 5 الی 10 گرم.

طرز تهیه سوپ رشته

طرز تهیه رولت گوشت

یک عدد پیاز را در نصف فنجان روغن سرخ‌کرده، گوشت چرخ‌کرده، رب و کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا مایه گوشتی به دست آید.

رولت گوشت

سه عدد تخم‌مرغ، یک الی دو قاشق جعفری خردکرده، زعفران آب کرده و کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا مایه تخم‌مرغی به دست آید.

 برای اینکه رولت‌ها شکل بهتری پیدا کنند، می‌توان یک قاشق آرد به مواد اخیر اضافه کرد.

رولت گوشت

بقیه روغن را در یک ماهیتابه ریخته، آن را کاملاً داغ می‌کنیم. حال، مایه تخم‌مرغی را یکباره در روغن ریخته، شعله را کم می‌کنیم.

رولت گوشت

مایه گوشتی را روی مایه تخم‌مرغی ریخته، پخش می‌کنیم.

رولت گوشت

پنیر پیتزا را روی مواد ریخته، در ظرف را می‌گذاریم تا پنیر ذوب شود. 

رولت گوشت

وقتی پنیر ذوب شد، شعله را خاموش می‌کنیم.

رولت گوشت اگر زیاد روی شعله بماند، مایه تخم‌مرغی برشته می‌شود لذا قابل لوله کردن نخواهد بود.

رولت گوشت

به منظور تهیه رولت، مواد را لوله می‌کنیم.

رولت گوشت

لبه‌های مواد را می‌بریم.

رولت گوشت

رولت را 2 الی 3 ساعت در یخچال می‌گذاریم و بعد برش می‌دهیم.

رولت گوشت

برش‌ها را در ظرف می‌چینیم و روی آن را با سس گوجه تزئین می‌کنیم.

نوش جان

رولت گوشت

کالری موجود در رولت گوشت

مقدار کالری موجود در کل این غذا 1700 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک تکه از این غذا (یک هشتم غذا) 210 کیلوکالری می‌باشد.

 

برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

مطالب مرتبط:

آشنایی با روش تهیه‌ی ماکارونی با گوشت قلقلی

آشنایی با روش تهیه‌ی کتلت گوشت کوبیده با تزئین‌های زیبا

آشنایی با روش تهیه کشک بادمجان و تزئین‌های زیبای آن

آشنایی با روش تهیه دلمه بادمجان

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه